⋆ Komt het zelfvertrouwen, de rust of het plezier er even niet uit bij jezelf of je kind? ⋆

Dat geeft helemaal niks.
Het zelfvertrouwen, plezier en de rust zitten er namelijk altijd.
Alleen kan angst, onrust, paniek of boosheid, oftewel; overprikkeling, sterker zijn.

Net als dat het bij jou sterker kan zijn.
Sterker nog. Je bent zijn spiegel. Zijn grote voorbeeld.
En als het bij jou teveel is, is het lastig om je kind te bieden wat je wilt bieden.
Zoals zelfvertrouwen, plezier en rust.

In een consult laat ik jou voelen dat jij zelfvertrouwen, rust en plezier in je hebt.
Om daarna je kind te helpen ontprikkelen.

Jouw kind leert van jou als zijn grote voorbeeld.
En als je lekker in je vel zit, zit je kind dat ook.

Wat anderen zeggen over 1 consult

Angela die niet meer hoeft te knokken voor wie ze is

Twee persoonlijke sessies heb ik nu met Mariska gehad via Skype. Het is zo ZO fijn als je eindelijk gezien en gehoord wordt. Door Maris begin ik te ont-wikkelen naar de echte ik. De spiegel van je kind wat je sterker maakt. En de puzzel completer maakt. Steeds een stukje meer.

Janine haar dochter die geen woedeaanvallen meer had

Mijn dochter van 7 had iedere dag meerdere woedeaanvallen. Na één consult waren de woedeaanvallen teruggebracht naar enkele incidenten. Ik ontdekte dat als ik zelf niet lekker in mijn vel zat, de woedeaanvallen toenamen. Nu ik dat weet helpt Mariska mij zodat de woedeaanvallen geminimaliseerd blijven.

Femke die geen pijn meer ervoer

Ik als nuchtere Zeeuw kan niet anders dan bewondering hebben voor de manier waarop Mariska werkt. Ik kan er ook niet omheen omdat ik al 2x heb meegemaakt dat de pijn in m’n lichaam met de helft was gereduceerd na een behandeling. Ze weet direct tot de kern te komen en gaat hier respectvol mee om. Mijn dochter is daardoor minder angstig omdat ik mijn angst voor de pijn los kon laten…Het is dat ik het zelf heb ondervonden anders zou ik het waarschijnlijk niet hebben geloofd!

Het was soms wennen voor mijn gezin, en voor mij.
Ik hield niet van veranderingen maar weet nu dat je nergens komt als er niks verandert.
- Silvia -

Ben jij dit?

Voor jou 10 – 30 minuten €75

  • Je wilt meer rust omdat je hoofd vol zit
  • Je wilt meer energie omdat je weet dat je dat écht hebt maar het op de 1 of andere manier niet bij kunt.
  • Je voelt en weet dat je kind niet lekker in zijn vel zit
  • Je onderbuikgevoelens zeggen dat er meer zit achter jouw of zijn gedrag
  • Je voelt je onzeker, gejaagd, onrustig, boos of in paniek en je wilt vertrouwen terug.
  • Als je ontspanning mist door trauma’s, oordelen of overtuigingen die niet werken.

In een consult zoek ik uit wat de oorzaak is en breng je middels mijn techniek terug naar rust.

Kinderen 10 – 30 min €75

Ik geloof dat wanneer jouw onderbuikgevoel spreekt.
En jij voelt en ziet dat je kind het lastig heeft
met zijn gevoelens, gedachten en gedrag.
Je dat besproken hebt met je partner, je ouders of vrienden.
Maar dat je net niet je vinger er op kunt leggen.

Dat het frustrerend maar ook angstig kan zijn voor je. Mag ik jou en je kind dan inzicht geven en je van die gevoelens “afhelpen”?

Kinderen onder de 10 komen onder begeleiding van hun ouders. Als ze onder begeleiding zijn is het niet altijd nodig dat kinderen erbij zijn tijdens de consulten omdat met energie werken ook op afstand kan, maar het is wel de bedoeling dat ze weten dat jij hulp voor ze hebt gevraagd.

Kinderen boven de 10 mogen met of zonder begeleiding. Wat ze zelf prettig vinden.

 

Nog meer tevreden ouders en kinderen

Elise die geen angsten meer had waardoor ze haar kinderen los kan laten

Wauw! Na 2 consulten met jou heb ik geen vliegangst, geen angst om alleen thuis te zijn, geen angst meer om mijn kinderen uit logeren te brengen. En daardoor kan ik normaal slapen. Ik kan nu eindelijk als normale vrouw op vakantie” . Mijn kinderen zijn rustiger, durven meer en ik zie dat ze écht plezier hebben.

Juul die geen trauma meer heeft

“Ik had een trauma door verschillende gebeurtenissen en ik sliep niet goed meer. Na jouw consult werd ik vannacht wakker door geluiden bij mij voor het huis. Het was even slikken maar mijn stik gevoel was weg en ook geen paniek! Aan mijn kind merk ik dat hij opener wordt op school en makkelijker praat thuis..bijzonder”.

Annet die emoties heeft losgelaten en haar dochter daardoor rust ervaart

“Nadat mijn dochter van 7 veel frustraties ervoer heb ik contact gezocht met Mariska. Wauw wat was/is dit bijzonder! Eerlijk gezegd wist ik niet wat ik moest verwachten..
Na het consult voel ik een bepaalde rust maar ook een bepaalde wilskracht heel apart en super om dit te voelen! Nu snap ik mijn dochter met haar frustraties omdat ze van mij rust miste” 

Eerst word je door je ouders opgevoed, daarna nog een keer door je kinderen

Je kunt mij, Mariska, zien als de voelexpert. Ik heb het ‘aan kunnen voelen’ en tegenwoordig het ‘ín kunnen voelen’ sinds geboorte af aan. Ik ben er bewust van geworden op mijn 16e. En op mijn 21e ben ik er bewust mee aan de slag gegaan. Sinds mijn 29e ben ik de diepte ingedoken en mezelf en mijn gevoel gaan herkennen, verwoorden, en gaan sturen. En sinds 3 jaar bewust het gevoel van anderen voelen en begeleiden. Maar dat was niet altijd zo…

Gevoelig
Als klein meisje was ik heel gevoelig, zag veel details die anderen niet zagen en voelde iedere onbalans in volwassenen aan. Ik kon dat niet verwoorden of verwerken en begon te geloven dat ik ook die onbalans in me had. Daardoor voelde ik me heel vaak onzeker, eenzaam en gejaagd omdat ik me anders voelde, maar wel moest doen wat er van me werd gevraagd vanuit de onzekerheid van de ander.

Intuïtieve vermogens
Rond mijn 20e ben ik bewust begonnen met het ontwikkelen van mijn intuïtieve en invoelende vermogen. Totdat ik op mijn 29e op de Leonardushoeve kwam en ze me daar leerden dat ik dat vermogen ook voor mezelf kon gebruiken. Mezelf tot rust kon brengen en naar een staat van plezier. Door iedere keer opnieuw contact te maken met mezelf. En de onbalans in balans terug te brengen. Om van daaruit pas bezig te zijn met anderen.

Kindercoaching en spiegelen
Toen ik kinderen kreeg had ik een noodzaak om mezelf te leren kennen want tijdens de kindercoach opleiding ontdekte ik dat kinderen spiegelen. En hoe meer rust en vertrouwen ik kon voelen, hoe meer ik hen werkelijk kon zien en kon begeleiden in moeilijke maar ook makkelijke tijden. En dat beide er zijn geweest kun je wel zeggen.

 

Ik voel me gezegend want het gaat er dus niet om of je van de nare gevoelens afkomt maar dat je een balans vindt in je onbalans. Ontspanning tijdens spanning.

Iedere dag ben ik hiermee bezig. Omdat ik me niet meer onzeker, gejaagd of eenzaam wil voelen als basis.
En me niet aan wil passen aan de onzekerheid maar het leiderschap over mij, wil nemen.
Ik ervaar hierdoor werkelijk plezier vreugde en vertrouwen
en kan open kan staan om te leren van het leven, mijn kinderen en alle mensen om mij heen.

Haar Natuur
Het bewust kunnen voelen en begeleiden van kinderen en volwassenen heeft heel lang geduurd.
Want het aanvoelen was niet het probleem. Maar het kunnen sturen,
dus er geen last van hebben en mijn leiderschap oppakken, was de uitdaging.
En nu begeleid ik sinds 2014 volwassenen en kinderen naar zelfvertrouwen, rust en plezier
middels intuïtieve psychologie en een krachtige energetisch-therapeutische techniek die ik mezelf eigen heb gemaakt.

Haar Natuur

Werkwijze

De ziel en het lichaam

“Ooit wel eens een ontzield lichaam gezien?” Vroeg de docent tijdens de workshop die ik volgde. In de zaal zaten voornamelijk doktoren die geintresseerd waren in het zelfgenezende vermogen van het lichaam door het bezield en bewust leven. Veel van de lichamelijke klachten komen uit een andere bron dat wat nu wordt beweerd waardoor de oplossing in de medicijnen vaak gezocht wordt. En ook op die manier ben ik bezig met het mens-zijn.

“Ja, dat is dood” antwoordde de mensen in de zaal.
Doktoren weten als geen ander hoe een ontzield lichaam eruit ziet. Dat gaf meteen aan, dat ze begrijpen wat de ziel of bezield zijn is.

“Dan kun je dus stellen dat het lichaam bezield is?!” Werd dan ook meteen gevraagd door de docent. De mensen beaamden dit. “Vanuit en met die bezieling werken wij met mensen en hun klachten”

En ik dus ook.

Hoe zit dat dan?

Als mens ben je een combinatie van de ziel en je persoon(lijkheid). Beide vormen jouw authenticiteit. Maar veel mensen missen het gevoel van leven en zijn vooral aan het overleven en bezig met het persoonlijke stuk. En weten niet hoe ze het contact met de ziel kunnen maken. Het contact waarin de rust, zelfvertrouwen en plezier te voelen is.

Als je lang genoeg naar kinderen kijkt, zie je dat ze leven. Ze leven dicht bij hun ziel en sturen hun persoon aan met de ziel. Als je ze blokken geeft om mee te spelen, laten ze vaak iets ontstaan. Ze bedenken het niet, maar creëren. Met iedere dag dat ze ouder worden, zullen ze ook meer overleven. En het creëren omzetten in controleren.

En dat is waar jij als ouder of volwassene om de hoek kan komen kijken. Hoe leer je hem nu dat hij kan blijven leven, creëren en ontspannen? Naast dat hij, hoe dan ook, leert omgaan met het overleven? Als het even niet lukt, kom je bij mij..

En dan? Als je bij me komt dan…

Kom je omdat het meestal op 1 of meerdere fronten niet lekker loopt van jou of je kind. Er is spanning. En daar zit meestal dezelfde soort stress onder zoals onzekerheid, onrust, gejaagdheid, angst of richtingsloosheid.

Via intuïtieve psychologie onderzoek ik wat de precieze reden is van het feit dat het niet lukt om te ontspannen of te leven. Om van daaruit met de energetische krachtige, effectieve en doelgerichte techniek te werken. En je daar te brengen waar zelfvertrouwen, rust en plezier is.

Het resultaat hangt altijd af van wat er mag gebeuren in de energie en waar de client zit in zijn of haar proces. Maar tijdens en na het consult zul je altijd ontspanning ervaren zodat je van daaruit verder kunt met je leven.

The intuitive mind is a sacred gift
and the rational mind is a faithful servant.
We have created a society that honors the servant
and has forgotten the gift.
~Einstein~

Ben jij of je kind toe aan zelfvertrouwen?
Gun jij jezelf en je kind rust, plezier en vertrouwen?
Door 1 consult?
Omdat je weer contact maakt met wie je werkelijk bent
en alle zwaarte van je af laat vallen??
Dan nodig ik je uit om je consult aan te vragen hieronder

Lieve groet,

Mariska

 

Na 1 consult:

Marja heeft een zoon die zich openstelt

Wij vinden het ongelooflijk wat een ander kind wij in huis hebben. Hij knuffelt, komt bij me liggen, is creatief en ontspannen. Op school speelde hij al 2 jaar nog maar met 1 vriendje. De afgelopen week kwamen er 3 kinderen naar hem toe om te vragen of ze konden afspreken. Kinderen waar hij voorheen over sprak als ‘aartsvijanden’. Hij is zacht en toegankelijk. De afgelopen jaren zaten wij met samengeknepen billen op school bij de 10 minuut gesprekken omdat we hem zo ongrijpbaar vonden. Nu dus dit: een heerlijk schoolgaand kind dat geniet van zijn leven. Hij zegt letterlijk: ik ben zo blij. 

Ellen heeft een dochter die minder of geen zorgen meer heeft

Ik voel me zoveel lichter na 1 sessie. Ik voel ook de verfijning in de energie die ik nu veel meer kan ervaren. Ook in mijn communicatie. Heel fijn – t voelt echt als meer van mij. Als in; dit ben ik. En dat veel erg oké. Ik zie het ook terug bij mijn meisje van 11. Het lijkt of ze onbezorgder door het leven gaat. Dank je wel!

Carlijn (8) die niet meer gepest wordt

Wow! Na 1 consult word mijn dochter niet meer gepest op school! Echt ongelooflijk. Het is zelfs zo, dat ze nu speelt met de jongens en meisjes die iedere dag om haar heen gingen staan om haar te pesten! Wat ben ik je dankbaar..!

Veelgestelde vragen

Waarom duurt een consult soms maar 10 minuten?
De waarde zit hem erin dat je van de pijn af bent.
Of dat nu in 10 minuten is. Of in 30. Maar binnen die tijd, heb ik mijn werk gedaan.
En heb jij ontspanning, of weer rust.

Waarom val ik of mijn kind weer terug in oud gedrag?
Omdat de verantwoordelijkheid voor wat jij doet,
of niet doet, voor jou is. Ik help jou en/of je kind daar, waar je vastloopt.
Zodat je weer verder kunt. Als je de te leren les nog niet geleerd is, komt hij terug.
En zodra je inziet waarom hij terug is, zul je begrijpen waarom je gedrag terug was.

Ik heb geen geld maar wil wel een consult
In de besloten facebookgroep geef ik veel waarde en soms ook consulten weg.
Houd de groep in de gaten. 

Worden jouw consulten vergoed?
Mijn consulten worden niet vergoed

Begeleid je alleen ouders en kinderen of doe je ook volwassenen zonder kinderen?
Ik begeleid ook volwassenen zonder kinderen. Voel je welkom.

Waarom moet ik, als ik een online consult doe, vooraf betalen?
Omdat ik dan heel simpelweg niet achter mijn geld aan moet achteraf.

Contact

Mail: mariska@haarnatuur.nl

Tel: 06-12029296