Succesverhalen na één consult

Catharina (32)

“Kort gezegd heb ik dankzij jou het kleine meisje vaarwel gezegd, ik heb geen bevestiging meer nodig, voel me beresterke. Wat een kado, mn zoon mijn spiegel. Ik kan nu voor t eerst zeggen een volwassen vrouw te zijn, die kan spreken vanuit haar hart. En ik durfde na het consult sceptisch te zijn, bizar. Ik kan de wereld aan, waar hij 30 jaar lang onder me uit is getrokken. Dat kan nu gewoon niet meer. Een en al rust, heerlijk. Vooral tegenover mn kinderen. Ik zie in valkuilen en groei elke dag zonder schuldgevoel. Dank je wel!”

Femke

“Ik kan van de slechte voeding afblijven! Ik voel me goed. Snapte er niks van. Maar ben 10 kilo afgevallen sinds je traject!”

Linda

“Rust is de remedie zei je laatst Mariska, en inderdaad, dat is echt het sleutelwoord. Maar ik moet hier eigenlijk wel bij zeggen dat, sinds ik de laatste keer voor een consult bij je was, ik die rust al zo ontzettend ervaar!! Ik heb niet 1 aanvaring meer gehad met mijn zoon, en het is zo gezellig in huis!! En voor degene die het willen weten, dat is al zeker een maand geleden.. ik vind t elke dag nog bizar, maar geniet er ook elke dat dubbel en dwars van!!”

Josefien (14)

“Hai Mariska,

Ik ben echt verbaasd. Na jouw consult kon mijn dochter de deur opendoen voor haar opa. De man die haar een paar keer seksueel misbruikt heeft. Er komen nu weer vrienden over de vloer, haar school gaat weer goed en ze is niet meer neerslachtig. Werkelijk, als moeder, dank ik je vanuit het diepste van mijn hart”

Esther (32)

“Lieve Mariska, er verschijnt een grote glimlach op mijn gezicht wanneer ik aan vanmorgen denk. Ik voel mij vrij en fijn en licht. Ik begin nu in te zien wat voor transformatie ik door maak, en hoe ver ik al gekomen ben. Ik voel mij niet langer de falende moeder, falende partner, falende vriendin, falende vrouw. Ik voel mij krachtig en ik zie en voel nu wat ik wel waard ben, en dat is zoveel meer dan waar ik mijzelf credits voor gaf. Niet langer bang dat de geschiedenis zich weer een generatie zal herhalen, het stopt hier bij mijn gezin. Ik voel eindelijk dat ik niet ben wat mij is doorgegeven en voorgeleefd, ik voel nu hoe het is om de vastgezette spanning vrij te laten en te zijn wie ik ben en niet wie een ander wil dat ik ben. Dank je wel, ik ben jou zo intens dankbaar voor die inzichten en jouw hulp! Ik ben er van overtuigd dat mijn kinderen anders zullen opgroeien, en ik hen anders opvoed en zal blijven bijstaan en begeleiden ondanks ik dit nooit heb geleerd of meegekregen. De angst om dat te herhalen is foetsie, die angst maakte alles zoveel ellendiger. Ik kan vrij ademhalen.”

Edith,

“Ik ben weer verliefd. Op mijn man, mijn kinderen en op mijn leven”.

 

Carly (8)

Ik kreeg een foto van een briefje toegestuurd met onderstaande tekst erop;

“Hoi Mariska,

Het gaat beter tussen het jongetje en mij en hij duwt, pest en plaagt mij niet meer. Daar ben ik wel blij mee. Groetjes Carly (8).”

 

 

Margriet (33)

“Hey, ff korte update over mijn dochter (5) .. het gaat sinds de sessie erg goed!! Wat ik vooral merk is dat ik meer kan hebben van haar en dat ik niet boos ben. Ook geen irritaties oid. Vandaag met haar op stap geweest (gewoon ff boodschappen doen in de stad) en was gezellig. Vanavond zei ze nog “He mam! Je bent helemaal niet boos op mij geweest!” Dacht wel even oefffff! dan ben ik blijkbaar echt elke dag wel boos op haar als het haar nu opvalt dat ik niet boos ben geweest 🤔

Dus voor nu… super resultaat! Thnx
Fijn weekend!”

Kelly (37)

“Dank!

Na jouw consult, merk ik dat ik veel minder in mijn hoofd en veel beter naar mijn gevoel kan. Ik oefen enorm met helpende gedachtes en gebruik jouw tools.

Mijn zoontje maakt op het moment mooie sprongen. Wij zijn blij.”

Maartje (35)

“Vanochtend word ik weer met een depressief en zwaar gevoel wakker. Je zei in de vorige sessie; ik kan dat donkere in je hoofd niet weghalen, er zitten nog lessen voor je. En nu weet ik waarom mijn dochter (4,5) zo vaak blijft vragen: mama, wil je mij dragen?”. Ze heeft me al zo veel geleerd. En nu snap ik deze spiegel. Dankbaar voor de lessen… ”

Juul (35)

“Goedemorgen lieverd ff een wauw momentje. Ik werd vannacht wakker door geluiden bij mij voren. Het was even slikken maar mijn stik gevoel was weg en ook geen paniek. Ik ervaar geen trauma meer..”

Elise (31)

“Ik ervaar geen vliegangst meer, geen angst om alleen thuis te zijn, geen angst om mijn kinderen uit logeren te brengen. En kan daardoor nu eindelijk normaal slapen.”

Carola (38)

“Mariska heeft mij mijn bestaansrecht laten voelen. Het was geweldig magisch, emotioneel en volkomen kak! In enkele minuten beseffen, inzien, in mijn hele wezen voelen van de afwezigheid én aanwezigheid ervan. Waar wanneer waardoor en voor wie ik mijzelf heb verlaten en ook hoevele malen. En juist door volledig in die hoop (poep) te gaan staan in de veilige setting en bedding waarin Mariska mij begeleidde, kon ik ook herontdekken dat het er wel is, dat ik het wel kan voelen en geloven en dat ik steeds weer opnieuw er verbinding mee kan maken en hoe. Ik heb staan janken als een kleine meid en wijze oervrouw tegelijk. Van verdriet, eenzaamheid wat los mocht. Van vreugde, hoop en een krachtig ontbrandend innerlijk vuur. Ik heb bestaansrecht, want ik beSta! Heb ik mijzelf hierna niet meer verlaten? Tuurlijk wel, het is trainen, soms zit er een goede glijder tussen. Maar ik heb wel geleerd hoe ik weer terug thuis kan komen, in mij. En van daaruit weer de verbinding aan kan gaan hoe dat goed is voor mij. Als je ook maar ergens de urge, de inspiratie voelt, dat innerlijke wijze stemmetje hoort dat haar training nu voor jou is…laat je hoofd dan alsjeblieft doorzeuren terwijl jij vanuit je buikgevoel, vanuit je hart een andere keuze maakt. Als je er echt mee aan de slag gaat geef je jezelf een gift voor het leven en je kinderen ook!!

Esther (34) (volgde een workshop)

Sinds de workshops van afgelopen zaterdag stroomt het weer, ik ben weer in beweging. Ik merk op dat ik bij iedere situatie direct ga voelen, waar zit het en wat raakt het? Ik ga er naar toe en het ebt weg!  Ik vind het magisch ♡
Veel sneller ben ik in staat mijzelf te herpakken, om in rust aan de kinderen uit te leggen wat er gebeurde en wat ik voelde zonder het of hen te veroordelen. En wanneer ik wel explodeer, is het minder heftig en begrijp ik het. Ook merk ik dat het afbakenen van mijn grenzen werkt, het innemen van mijn ruimte heeft haar uitwerking.

Femke (42)

“Ik als nuchtere Zeeuw kan niet anders dan bewondering hebben voor de manier waarop Mariska werkt. Ik kan er ook niet omheen omdat ik al 2x heb meegemaakt dat de pijn in m’n lichaam met de helft was gereduceerd na een behandeling. Ze weet direct tot de kern te komen en gaat hier respectvol mee om. Het is dat ik het zelf heb ondervonden anders zou ik het waarschijnlijk niet hebben geloofd!”

 

 

Jolijn (41)

“Wauw wat was/is dit bijzonder! Eerlijk gezegd wist ik niet wat ik moest verwachten en was dat misschien ook wel wat me zo aantrok. Ik voel een bepaalde rust maar ook een bepaalde wilskracht heel apart en super om een keer mee te hebben gemaakt!”

Angela (30)

“Twee persoonlijke sessies heb ik nu met Mariska gehad via Skype. Ik ken Mariska nu anderhalf jaar. Heb meerdere live sessies in groepen bij haar gedaan. Wat ongelofelijk vertrouwd voelt, en toch heb ik de laatste sessie lang uitgesteld. Het ging namelijk over mijn dochter. Als het over jezelf of je moeder is of, is ook spannend, maar anders. Wat komt er uit…

Er kwam heel wat uit. Zoveel dat ik spijt heb het niet opgenomen te hebben. Dingen die ik ergens al wist en aantal ook weer niet. Bewust. Ze is vier jaar en heeft uitzonderlijk groot haar derde oog open staan. Te groot voor haar leeftijd. Het brengt weer zoveel extra puzzelstukjes op zijn plek.

Het is zo ZO fijn als je eindelijk gezien en gehoord wordt. Door Maris begin ik te ont-wikkelen naar de echte ik. De spiegel van je kind wat je sterker maakt. En de puzzel completer maakt. Steeds een stukje meer.

Ja, ik ben fan.”

Grieteke (39)

“Bij Mariska voel je meteen thuis. Ze is eerlijk en oprecht. Recht doorzee en zegt wat er is. Ze praat niet met je mee maar zegt waar het op staat en prikt meteen door je heen. Heerlijk! Meteen to the point! Heb net de intensive 3 dagen gedaan en het is echt waar een kadootje als je klaar bent. 3 dagen zeeland en dan ook nog aan jezelf werken. In 3 dagen tijd voelt het als of je een mega sprong maakt in je eigen lijf en mind. We gaan niet zweven maar heerlijk met beide benen op de grond maar veel liefdevoller naar de hele wereld maar vooral weer naar mezelf.

Dank je wel lieve Mariska dat ik je op me pad bent gekomen”