Kinderen spiegelen hun ouders

Door te doen wat jij onbewust voelt maar niet zegt of doet.
Zij staan nog veel meer in contact met wat ze voelen
en ze zijn afhankelijk van jou als ouder en verzorger
om het leven te kunnen leven,
maar kunnen nog niet verwoorden wat ze voelen
en laten dat zien in hun gedrag.

Opvoeden is meer dan regeltjes, bedtijden en vers fruit mee naar school

Door mijn jarenlange ervaring met het spiegelen van mijn eigen kinderen en de afgelopen jaren het begeleiden van ouders en hun kinderen, heb ik ontdekt dat kinderen een aantal universele thema’s spiegelen die ik met liefde deel. 

Mijn naam is Mariska van der Hiele, moeder van 3 kinderen (“06, “09, “11) energetisch therapeutisch werker en kindercoach i.o.

Het resultaat van het “luisteren” naar mijn kinderen is dat zij beter zijn gaan “luisteren” als ik wat van ze vraag, meer ontspanning omdat ik spanning los heb gelaten en daardoor een bepaalde rust. Resultaat: meer plezier en harmonie in mijn gezin.

Sinds ik dat door ben gaan geven aan andere ouders ervaren zij doorgaans dezelfde positieve veranderingen die ik ook ervaar.

"De eerste keer word je opgevoed door je ouders,
De tweede keer door je kinderen"

Kijk.
Als je mee hebt gedaan met de challenge, een ander gratis programma of een half jaar/jaar traject. Dan weet je ongeveer hoe ik mijn kinderen opvoed en wat ik andere ouders adviseer en hoe ik ze begeleid.

Het zit hem niet zozeer in het gedrag, maar wat er onder gebeurt. En dat is waar je in deze training mee gaat werken. Omdat kinderen reageren op wat je voelt en zegt. Maar als wat je voelt niet hetzelfde is als wat je zegt, geven je kinderen dat terug in het gedrag.

Als jij als ouder zijnde naar je vertrouwen, je eigenwaarde en je bestaansrecht kunt switchen, door patronen te herkennen, overtuigingen te veranderen en emotie’s/trauma’s te te helen, en je van daaruit te gedragen, gaan je kinderen daarin mee.

Dat betekent dat het van jou commitment & bereidheid vraagt om jouw geestelijke processen te doorgronden zodat je van binnen uit je kind werkelijk ten diepste zult  begrijpen. En dat niet alleen. Je kunt je kind gaan erkennen. En erkenning geeft rust. 

En nee dat gaat niet vanzelf. Soms kost dat moeite omdat je mag doorbreken in je oude patronen, een niet-werkende overtuiging in de ogen kijken. Of vastgezet verdriet loslaten. Maar ik begeleid je daarin.

"Niets beïnvloedt het leven van een kind zodanig
als het niet geleefde leven van zijn ouders"

- Carl Jung -

Nathalie 

Dank je wel voor deze cursus. Nu ik verander, veranderen ook de reacties van mensen op mij. Ik heb de cursus uitgeprint en aan mijn moeder gegeven. Deze cursus heeft me nu al meer geholpen dan welk boek of gesprek dan ook. Misschien raar om te zeggen hoor, het is de confrontatie aangaan met dingen die ik allang ergens wel weet, maar er niet aan durf of ik weet niet waarom ik me soms zo voel en nu durf ik dat wel.

Dank je wel daarvoor!

Iris

Er gingen zoveel schillen weg van die muur van angst en onmacht omdat ik niet besefte dat waar ik me als kind voor had afgesloten werd opengebroken.  MAAR..ik ben zo blij dat ik dit heb mogen ervaren om te staan waar ik Nu sta en m’n kinderen dit kan meegeven. Onbetaalbaar. Liefde voor mezelf, innerlijke veiligheid, bestaansrecht. Je hebt zovelen ermee geholpen en de schilletjes los mogen weken. Ik word er emo van nu ik t schrijf, wetende dat Jij mijn Ziel geraakt hebt en me hebt gegeven..wat ik nodig had. Namelijk ogen om te zien. Oren om te horen en woorden om te leren en het door te geven aan mijn kinderen. Dus ook de generatiepatronen worden meegenomen en verandert. En dat is voor mij rust.

Desiree

Met heel veel warmte wil ik je bedanken voor alle tijd die je in de cursus hebt gestoken. Ik heb er veel aan gehad, ik sta veel meer open voor mijn kinderen en zij voor mij. En ik ook voor mezelf

De training

Leert je te leren van je kind
Je kind ten diepste te begrijpen
Ontspannen in het ouderschap te staan
En dat allemaal omdat jij wilt investeren in je kind.

Dit gaat over denken, doen en voelen.
Bewust worden. Dit loslaten maar niet laten vallen,
en het voelen zodat er daadwerkelijk kunt doen.

Het is net als met sporten. Daar heb je aandacht, tijd en commitment voor nodig.
Waardoor het zal lonen om het te blijven doen.
Omdat je ziet dat jouw kind het overneemt..

Dus als je een JA voelt.

 Ben ik 6 maanden lang, (bijna) iedere week live,
in een aparte besloten facebookgroep om je denkkaders te vergroten.

 Krijg je 8 workshops op vrijdagen in de maanden
september tot maart met uitzondering van december
Details over de datums volgen later.

  Stap je in een community met mama’s
die je ook zult ontmoeten
en waar je samen een commitment mee zult aangaan
en steun kunt ontvangen.

  Komt er bij ieder nieuw thema
een online module vrij van de e-cursus.

Bonus:
Als bonus krijg je e ecursus: ‘Rustweek’ 
Leer waar jouw rust zit
en waar onrust zit. 
Zodat je kunt switchen van rust naar onrust.

Livesessies
De live sessies vinden plaats op maandagmorgen 9.15 – 9.45
en zijn in de replay terug te kijken.

Locatie workshops:
Middelburg

 

Stap 1. Denken en bewust worden

Is belangrijk om bij jezelf te gaan ontdekken hoe en wat jou aanstuurt. Welke gedachten, overtuigingen en patronen jou onbewust aansturen.

Dat doe ik door middel van de e-cursus, de wekelijkse online live masterclasses. En via de workshops.

 

 

 

 

 

Stap 2. Creativiteit & doen.

Vanuit het bewuste kun je het erkennen en dus gaan aansturen hoe je het wel wilt hebben. Je pakt dan twee lagen aan. Je fundament. En je gaat je met geestkracht jezelf aansturen. In deze stap ga je door middel van creativiteit llaten bezinken wat je denken in de workshops en van daaruit in je dagelijkse leven. Je gaat voelen, erkennen en de spanning loslaten zodat je door kunt geven wat je van je kind wilt of verlangt.

Stap 3. Voelen & trainen

Wanneer je ergens goed in wilt worden zoals bijvoorbeeld sport, zul je moeten trainen, trainen en trainen. Jezelf iedere keer erkennen, je grenzen verleggen en herhalen.

Zodat je naar een permanente staat van ont-spanning kunt omdat je weet hoe je dat kunt loslaten en dat ook kunt voelen.

"Omdat er niemand is die jouw kind zó goed kan helpen, als jij."

Voel je dat je de bereidheid en de commitment voor en naar jezelf?

♥ 6 maanden lang iedere week online masterclasses

♥ 8 workshops

♥ Met een klein groepje

♥ Online cursus

♥ Online community met andere ouders

♥ En als bonus de e-cursus rustweek

Zodra je betaald hebt, heb je meteen je plek ingenomen