Haar Natuur

Als ik iets bedenk, komt er nooit uit wat ik eigenlijk wil. Als ik het van nature laat ontstaan, gaat het flowen. Omdat alles wat van nature gaat, open kan bloeien als een bloem die zich sochtends opent om de warmte en voeding van de zon te kunnen ontvangen.

Mijn naam is Mariska van der Hiele, moeder van 3 kinderen, eigenaresse van Haar Natuur en oprichtster van Het Nieuwe Opvoeden. Mijn jongste dochter was 3 maanden oud en ik voelde heel sterk: ik wil kinderen begrijpen en helpen. Ik startte de opleiding als kindercoach en al snel kwam ik er tijdens de opleiding achter dat dat niet de manier voor mij was waarop ik kinderen wilde helpen. Omdat ik daar leerde, dat kinderen gedrag spiegelden. En als dat zo was, dan stelde ik mezelf voor dat ze thuis kwamen na sessies met mij en iemand zegt BOE, en weg is het grootste gedeelte van het zelfvertrouwen weer.

Ik heb mezelf deze methode eerst eigen gemaakt. En mijn kinderen vrij gemaakt van de ballast die ik met mij meedroeg. Daar ben ik nooit klaar mee. Maar het resultaat zie ik terug doordat mijn kinderen, ondanks alle shit, nu goed gaan. Dat bracht me ertoe om de pilaren die ouders zijn voor hun kinderen, te helpen verstevigen en bekrachtigen. En tegelijkertijd of erna de kinderen te behandelen. En zo is Haar Natuur ontstaan.

 

De basis van Haar Natuur

In diezelfde periode als toen ik wist wat ik wilde met mijn werk was ik ook gescheiden.
Ik wilde nooit meer zo een relatie als die ik had.
Ik wist dat ik mijn eigen natuur terug moest vinden
wilde ik de juiste partner ooit aan gaan trekken.
Voor mezelf en voor mijn kinderen.

Zo ontstond de basis van Haar Natuur namelijk:
Zelfreflectie

Door de jaren heen heb ik methodes en technieken eigen gemaakt
die op een zeer snelle en accurate manier delen terughaalt die je nodig hebt
Zoals je wortels, het bestaansrecht. Je flow, het innerlijke vertrouwen. Zelfvertrouwen en eigenwaarde.
Openheid en eerlijkheid wat nodig is om je hart te kunnen openen. Je waarheid kunnen spreken.
En je intuïtie vrij maken.

Ik besef me heel goed dat dit een nieuwe visie is die niet voor iedereen is weggelegd.
Het is een methode die erop gebaseerd is dat zowel jij als je kind
maar ook je partner er levenslang blijvend
van kunnen genieten en groeien.

Op weg naar Het Nieuwe Opvoeden.

Dit is wat klanten over me zeggen

Ellen van den Bosch

Mariska heeft een bijzonder talent om een laag dieper te komen dan de gemiddelde therapeut, psycholoog of arts en daarmee heeft ze me geholpen om problemen, overtuigingen en gedragingen aan te pakken bij mij en het hele gezin. En dat alles vanuit jouw natuurlijke en aangeboren intuïtie, puur natuur en oprechte behulpzaamheid. Je hebt me geraakt en het kleine meisje in mij weer doen dansen! Door jouw cursus “jij en je kind” leerde ik welke spiegels mijn kinderen mij laten zien. Doordat ik mijn eigen gevoel mocht gaan voelen, heeft mijn zoontje opeens ook geleerd zich beter en positiever te uiten! En na het “intensive” programma heb je mijn dochter geholpen om van haar waterangst af te komen. Waar ze vroeger al schreeuwde als de kraan aanging, speelt ze nu vrijuit en vrolijk in bad! Een wonder!

Grieteke van Bennekom

Ik voelde me meteen bij je thuis. Je bent eerlijk en oprecht. Recht door zee en zegt wat er is. Je praat niet met me mee maar zegt waar het op staat en prikt meteen door me heen. Heerlijk! Meteen to the point! Heb net de intensive 3 dagen gedaan en het was echt waar een kadootje toen ik klaar was. 3 dagen Zeeland en dan ook nog aan mezelf werken. In 3 dagen tijd voelt het als of ik een mega sprong heb gemaakt in mijn eigen lijf en mind. Ik ga niet zweven maar heerlijk met beide benen op de grond naar huis maar veel liefdevoller naar de hele wereld maar vooral weer naar mezelf. Dank je wel lieve Mariska dat ik je op me pad bent gekomen

Miranda Kwakernaat 

In maart 2016 zat ik mentaal, fysiek, en financieel aan de grond. Met haar warme hartelijke stem was het ijs al snel gebroken en zij had direct “gevoeld” (1 van haar vele gave’s ) dat er een serieus probleem was. Mariska heeft mij de handvatten en het besef gegeven om weer van mezelf te houden en vandaar uit verder te gaan.(Ik ben eigenlijk best wel leuk !) We zijn nu een aantal maanden verder, en natuurlijk heb ik mijn moeilijke momenten of dagen maar ik ben sterker, veerkrachtiger. Ik heb mijn levensvreugde terug!!

Meer over Mariska

Mijn intentie is om een groter bewust zijn te creëren als het over de interactie tussen ouders en kinderen gaat. Tezamen met het begeleiden en trainen van ouders om hun kinderen te leren hoe het is om zelfvertrouwen te ervaren. 

Ik weet ondertussen dat er al heel veel ouders en kinderen geholpen zijn door het nieuw opgerichte “Het Nieuwe Opvoeden” door de online en offine trainingen en 1 op 1 begeleiding die ik geef.

Mijn naam is Mariska van der Hiele, moeder van 3 kids Nelson ’06, Joy ’09 en Maya ’11 en bezielde intuïtieve transformatietherapeut. Mijn kennis die als bodem dient voor mijn invoelende vermogen is gebaseerd op

– Chakrapsychologie
– Systeemtherapie
– Kindercoaching
– Luisterkind
– Innerlijk kindwerk
– Fluisterkind
– Trainer hormoonfactor
– Therapeutische microbiologie (darmtherapie)

Ik richt me op trauma’s, emoties en overtuigingen die belemmeren en help die te verwerken door inzicht, energie op te ruimen of transformatie.

Welkom.